4+1 λόγοι για να εντάξετε το ελαιόλαδο στην διατροφή σας

Updated: May 21, 2021Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο θεωρείται φάρμακο από την αρχαιότητα και εξακολουθεί να είναι το κρυμμένο στολίδι της μεσογειακής διατροφής.

Η Κορωνέικη Ποικιλία είναι μία από τις κορυφαίες ποικιλίες ελιάς στον κόσμο, καθώς η τοποθεσία που μεγαλώνει την ενδυναμώνει με ειδική διατροφική αξία. Το ελαιόλαδο Extra Virgin Olive Bloom διαθέτει μερικά ισχυρά οφέλη για την υγεία.

Ποιά είναι, όμως, μερικά από τα πιο σημαντικά οφέλη του εξαιρετικά παρθενου ελαιόλαδου που παράγεται σε αφθονία και εξαιρετική ποιότητα στη χώρα μας;

Έχει πλούσια γεύση και υπέροχη μυρωδιά

Και αν για εμάς δεν θεωρείται κάτι εξαιρετικό και θεωρείται κάτι αυτονόητο στην στην καθημερινότητά μας, σε όλη την υπόλοιπη υφήλιο αντιμετωπίζουν το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και ειδικά την Κορωνεική ποικιλία του Olive Bloom ως ένα γκουρμέ συστατικό της διατροφής.


Συμβάλλει στη ρύθμιση του βάρους

Το ελαιόλαδο είναι μια μαγική τροφή, η οποία σε λογικές ποσότητες αποδομεί το λίπος μέσα από τα ίδια τα λιποκύτταρα του οργανισμού καθώς τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που εμπεριέχει αντικαθιστούν τα κορεσμένα λιπαρά οξέα. Λειτουργεί δηλαδή και ως ρυθμιστής της ινσουλίνης..

Ενισχύει την σεξουαλική μας ζωή

Τα ω-3 λιπαρά οξέα που βρίσκουμε μέσα στο ελαιόλαδο και ιδιαίτερα στην Κορωνέικη ποικιλία και υπάρχουν σε αφθονία και στο Olive Bloom, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, το οποίο βοηθά σημαντικά στην βελτίωση της σεξουαλικής ζωής.
Είναι αντι-γηραντικό

Είτε ως στοιχείο της διατροφής είτε ως συστατικό σε μάσκες ομορφιάς,το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, D, E και K προστατεύοντας από τις ελεύθερες ρίζες και την οξείδωση των κυττάρων, επομένως επιβραδύνει την γήρανσή τους.

Θωρακίζει το ανοσοποιητικό

Τα υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών ενισχύουν λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας για ασθένειες.

Δοκιμάστε σήμερα το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Olive Bloom και κάντε ένα δώρο στον οργανισμό σας.

148 views0 comments